WOMAN BEHIND THE BRAND

Maud Roefs – haar expert

De expert achter Roots is Maud Roefs, 27 lentes jong en geboren en getogen in Soerendonk, maar momenteel woon- en werkzaam in Vessem. Haar naam Roefs was de basis tijdens het ontwikkelen van de bedrijfsnaam. Roefs en Roots ligt net zo dicht bij elkaar als het karakter van Maud en dat van haar onderneming.

Van kleins af aan wist Maud al dat zij kapper wilde worden, maar na verschillende opleidingen en masterclasses – waaronder haar specialisatie in het knippen van krullen – en met meer dan zes jaar aan ervaring in het kappersvak en een rugzak vol ervaringen, werd de droom van een eigen salon werkelijkheid.

MY STORY

Roots – De salon voor iedereen

Ik pleit voor direct mooi haar met een lange houdbaarheid.

Ik werk met mensen, luister écht naar mijn klanten en maak ze blij met mooi en gezond haar. Dat is wat ik elke dag opnieuw het allerliefste doe. Niks is te gek voor mij, alles mag, maar ik waarborg altijd de kwaliteit van je haar. Daarom bespreken we voorafgaand aan elke behandeling altijd de mogelijkheden voor jou. Alles mag, niets moet, maar samen kijken we vooral naar wat kan.

Eerlijkheid staat bij Roots hoog in het vaandel.

Haarmysteries zijn verleden tijd. Door middel van mijn eerlijke advies en de begeleiding die ik bied, kan ik dit altijd garanderen. Ik sta met beide benen op de grond en werk zonder poespas, dus waar jij de tijd kan nemen om weg te dromen in de kappersstoel, zorg ik ervoor dat jouw haarwensen werkelijkheid worden. Met een lach op ons gezicht.

Random facts about me

Z

Ik heb een tweelingzus (en nee, we lijken niet op elkaar!)

Z

Linkshandig, it is!

Z

Rasechte nagelbijter

Z

Zei er iemand borrelplank?!

Z

Je kunt mij wakker maken voor Gin-tonic

Z

Mijn guilty pleasures zijn Temptation Island, Love Island en The Bachelor

Z

Op dit moment heb ik 11.275 foto's op mijn telefoon staan en ik kan nooit de juiste foto vinden

Met een lach op ons gezicht

The only way is up! Dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van jouw haar, maar ook voor de instelling die ik in de salon hanteer. Ik sta voor een positieve benadering en zorg ervoor dat jij je op je gemak voelt.

Kom thuis bij Roots.