WOMAN BEHIND THE BRAND

Maud Roefs – haar expert

De expert achter Roots is Maud Roefs, 27 lentes jong en geboren en getogen in Soerendonk, maar momenteel woon- en werkzaam in Vessem. Haar naam Roefs was de basis tijdens het ontwikkelen van de bedrijfsnaam. Roefs en Roots ligt net zo dicht bij elkaar als het karakter van Maud en dat van haar onderneming.

Van kleins af aan wist Maud al dat zij kapper wilde worden, maar na verschillende opleidingen en masterclasses – waaronder haar specialisatie in het kleuren – en met meer dan acht jaar aan ervaring in het kappersvak en een rugzak vol ervaringen, werd de droom van een eigen salon werkelijkheid.

EVERY BROWNIE NEEDS A BLONDIE

Iris Den Hollander – haar expert

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam maximus mi lobortis pellentesque faucibus. Aenean id arcu nec nulla pretium fermentum. Sed felis purus, tincidunt ac risus quis, efficitur tempus diam. Nullam malesuada blandit diam, eu tristique felis pellentesque ut. Pellentesque eleifend sapien at sapien faucibus ultrices. Ut mattis purus quam, ac rhoncus orci pretium vehicula. Nam at turpis et urna vestibulum imperdiet. Duis et nunc pellentesque, venenatis justo et, aliquam eros. Morbi ac nunc metus.

Ut commodo libero tellus, convallis faucibus mi efficitur vitae. Maecenas facilisis nibh vel maximus aliquam.

OUR STORY

Roots – De salon voor iedereen

Wij pleiten voor direct mooi haar met een lange houdbaarheid.

Wij werken met mensen, luisteren écht naar onze klanten en maken ze blij met mooi en gezond haar. Dat is wat we elke dag opnieuw het allerliefste doen. Niks is te gek voor ons, alles mag, maar we waarborg altijd de kwaliteit van je haar. Daarom bespreken we voorafgaand aan elke behandeling altijd de mogelijkheden voor jou. Alles mag, niets moet, maar samen kijken we vooral naar wat kan.

Eerlijkheid staat bij Roots hoog in het vaandel.

Haarmysteries zijn verleden tijd. Door middel van ons eerlijke advies en de begeleiding die we bieden, kunnen we dit altijd garanderen. Iris & ik staan met beide benen op de grond en werken zonder poespas, dus waar jij de tijd kan nemen om weg te dromen in de kappersstoel, zorgen wij er voor dat jouw haarwensen werkelijkheid worden. Met een lach op ons gezicht!

Random facts about Maud

Z

Ik heb een tweelingzus (en nee, we lijken niet op elkaar!)

Z

Linkshandig, it is!

Z

Rasechte nagelbijter

Z

Zei er iemand borrelplank?!

Z

Je kunt mij wakker maken voor Gin-tonic

Z

Mijn guilty pleasures zijn Temptation Island, Love Island en The Bachelor

Z

Op dit moment heb ik 16.708 foto's op mijn telefoon staan en ik kan nooit de juiste foto vinden

Met een lach op ons gezicht

The only way is up! Dat geldt niet alleen voor de kwaliteit van jouw haar, maar ook voor de instelling die we in de salon hanteren. Wij staan voor een positieve benadering en zorgen er voor dat jij je op je gemak voelt.

Kom thuis bij Roots.