Haircuts

Ik knip van kort tot lang haar en kijken altijd naar de gezondheid van wortel tot punt. Hoe je haar ook zit, iedere knipbeurt gaat van start met een intakegesprek. We doen het samen, dus ook bij het kiezen van de gewenste coupe gaan we in overleg. Hoe is het met de gezondheid van je haar gesteld? Ben je een professional met haar tools of doe je liever normaal, want dan doe je al gek genoeg?

Jouw haargedrag en (tussentijdse) verzorging zegt veel over de behandeling die het beste bij jou past. Daar neem ik graag de tijd voor.

Coloring

Of je nu gaat voor onze ‘Roots to the rescue’ (enkel kleuren van de uitgroei) of de ‘High- or lowlight me 4/4’ (high of lowlights over het hele haar), ook bij het kleuren van het haar staat de gezondheid van het haar voorop en kijken we dus naar de beste oplossing voor jou. Wil je van chocoladebruin naar asblond? Ik geef eerlijk advies en nemen je mee in het proces, waarin we de gezondheid van het haar als uitgangspunt nemen.

Stap voor stap – en folie voor folie – gaan we zorgen dat jouw droomcoupe werkelijkheid wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Breng dan vooral een bezoekje aan de salon!

Updo’s

Tijd voor een feestje of gewoon tijd voor jezelf? Ook updo’s zijn mijn favoriet, maar dan wel the Roots way! Ik verras je graag met een frisse updo die perfect bij jou past.

Treatments

Is jouw haar toe aan een behandeling die de gezondheid ervan naar een next level tilt? Dan is een Roots treatment de oplossing voor jou. Onze treatments bestaan uit herstelbehandelingen voor de verbetering van het haar.

Kijk voor de behandeling die het beste bij je past even naar de ‘rescue me please’ of de ‘holy Olaplex’ behandelingen.