Haircuts

Wij knippen van kort tot lang haar en kijken altijd naar de gezondheid van wortel tot punt. Hoe je haar ook zit, iedere knipbeurt gaat van start met een intakegesprek. We doen het samen, dus ook bij het kiezen van de gewenste coupe gaan we in overleg. Hoe is het met de gezondheid van je haar gesteld? Ben je een professional met haar tools of doe je liever normaal, want dan doe je al gek genoeg?

Jouw haargedrag en (tussentijdse) verzorging zegt veel over de behandeling die het beste bij jou past. Daar nemen we graag de tijd voor!

Coloring

Of je nu gaat voor onze ‘Roots to the rescue’ (enkel kleuren van de uitgroei) of de ‘High- or lowlight me 4/4’, ook bij het kleuren van het haar staat de gezondheid van het haar voorop en kijken we dus naar de beste oplossing voor jou. Wil je van chocoladebruin naar asblond? Wij geven je eerlijk advies en nemen je mee in het proces, waarin we de gezondheid van het haar als uitgangspunt nemen.

Stap voor stap – en folie voor folie – gaan we zorgen dat jouw droomcoupe werkelijkheid wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Breng dan vooral een bezoekje aan de salon!

Updo’s

Tijd voor een feestje of gewoon tijd voor jezelf? Ook updo’s zijn onze favoriet, maar dan wel the Roots way! Wij verrassen je graag met een frisse updo die perfect bij jou past.

Treatments

Is jouw haar toe aan een behandeling die de gezondheid ervan naar een next level tilt? Dan is een Roots treatment de oplossing voor jou. Onze treatments bestaan uit herstelbehandelingen voor de verbetering van het haar.

Hair weaves

(Bgorgeous)

We dromen allemaal van langer en voller haar. De een wordt er mee geboren en de ander moet er net wat meer moeite voor doen. Maar geloof me, je bent echt niet de enige! Wij helpen je dan ook graag aan een mooie, volle bos met haar. Hair weaves zijn zachte en glanzende extensions, geschikt voor elk type haar. Verkrijgbaar in diverse kleuren, steil of natural wave in twee kwaliteiten, Virgin of Remy hair.

De micro-ring techniek beschadigt het eigen haar niet. Sterker nog, het eigen haar wordt door gebruik van de hair weaves sterker en dikker, omdat de hair weaves het haar ook deels beschermen en daardoor de punten van het eigen haar minder snel slijten. 

100% écht haar van de allerhoogste kwaliteit. Zacht, glanzend en vol van aanzet tot punt. Alles wat je nodig hebt om je extra mooi te voelen!

Vrijblijvend adviesgesprek inplannen?

Omdat iedereen verschillend is, en de een meer hair weaves nodig heeft dan de ander is dat op voorhand lastig te bepalen, daarom bespreken we dit graag met jou in een vrijblijvend adviesgesprek bij ons in de salon in Vessem. We vertellen je alles over de hair weaves en vanuit hier kijken we samen verder! Zien we je snel?